NL US FR
Ringflash Adapter Nikon  SB800 & D1,D2,D3 Ringflash Adapter Nikon  SB800 & D1,D2,D3 Ringflash Adapter Nikon  SB800 & D1,D2,D3
Ringflash Adapter Nikon  SB800 & D1,D2,D3

Ringflash Adapter Nikon SB800 & D1,D2,D3

Artikelnummer: RAN170
Voorraad:
Materiaal: Aluminium


De Ray Flash Ringflash Adapter voor Nikon SB800, D1, D2, D3 en D4  is ontwikkeld door een professionele fotograaf uit Tsjechië en is zodanig ontwikkeld dat deze relatief licht en vervoerbaar blijft in vergelijking met normale ringflitsers. Deze ringflitser wordt over de flitskop geschoven en vastgezet in de juiste positie met een schroef.

Er zijn geen elektronica, geen flitsbuizen of kabels in de Ray Flash aanwezig. De Ray Flash maakt gebruik van een slim systeem van interne prisma’s en reflectoren waardoor het licht gelijkmatig wordt verdeeld over de diameter van de ringflitser. Hierdoor wordt hetzelfde lichteffect bereikt als met een normale studio ringflitser, welke een stuk duurder en zwaarder is en middels adapters en kabels aan de camera en krachtbron bevestigd moeten worden.

Bij het gebruik van de Ray Flash zijn alle TTL-functies te gebruiken, ook in de manuele stand. In deze stand is het wel aan te raden om een lichtmeting te verrichten of een aantal proefopnamen te maken.

Lichteffect
De Ray Flash creëert een speciaal 3D lichteffect. Omdat al het licht van de voorkant komt, dus om de lens, produceert de Ray Flash adapter een schaduwvrij beeld van de voorkant van het onderwerp. Een zachte gelijkmatige schaduw ontstaat aan de randen van het onderwerp, in plaats van harde schaduwranden. De Ray Flash laat de kleurtemperatuur van de flitser onveranderd. Het extra gewicht kan prima worden gedragen door de flitser. Tevens is het lichtverlies van deze ringflits verrassend laag, slechts 1 stop gaat verloren! Deze ringflitser is uitermate geschikt voor macro-, mode- en portretfotografie.
Kort samengevat
De Ray-flash Ring adapter is een unieke uitvinding. Door een ingenieus spiegelsysteem te koppelen aan een ring welke rond de lens komt ontstaat er een ringflitser met de kracht van een 580EX II. Door de gelijke belichting kunt u schaduwloze en perfect uitbelichte foto's maken van producten, stillevens of voor portret en fashion fotografie.

Geschikt voor
Nikon SB800
Nikon D1
Nikon D2
Nikon D3
Nikon D4
Info
 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

*
*
*

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen
Stuur naar een vriend

Gedetailleerde afbeeldingen

Betaal met

Navigatie