NL US FR
Caruba Raincover B2 Small Green Caruba Raincover B2 Small Green Caruba Raincover B2 Small Green Caruba Raincover B2 Small Green
Caruba Raincover B2 Small Green

Caruba Raincover B2 Small Green

Artikelnummer: CAR-RC-B2
Voorraad:


Caruba Raincover B2 groen Small

De Caruba Raincover B2 groen Small biedt bescherming voor uw camera en objectief tegen regen, sneeuw, zout, spray, vuil, zand en stof, terwijl u eenvoudig toegang tot de camera behoudt. De Raincover B1 is geschikt voor DSLR's met een objectief tot een lengte van 25 centimeter. De regenhoes is gemaakt van een lichtgewicht, waterdicht, ademend polytricot materiaal. De naden zijn afgedicht met tape voor maximale bescherming.

De Raincover B2 kan snel en gemakkelijk aangebracht worden. Door het gebruik van de straps kunt u de omtrek van de cover aanpassen aan de omtrek van uw objectief. U kunt de camera via de achterzijde bedienen en het objectief door middel van de klittenbandsluiting aan de onderkant. Let op dat u de regenhoes na gebruik eerst laat opdrogen voordat u deze opbergt. Alleen reinigen met water, niet in de wasmachine of droger doen en zeker niet stomen.
Kenmerken
- Lichtgewicht, waterdicht, ademend polytricot materiaal
- Klittenbandsluiting voor statief, monopod, en handmatige scherpstelling

- Totale lengte van 55 centimeter

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

*
*
*

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen
Stuur naar een vriend

Gedetailleerde afbeeldingen

Betaal met

Navigatie