NL US FR
Aputure Amaran M9 Lighting Up Aputure Amaran M9 Lighting Up Aputure Amaran M9 Lighting Up Aputure Amaran M9 Lighting Up Aputure Amaran M9 Lighting Up Aputure Amaran M9 Lighting Up Aputure Amaran M9 Lighting Up
Aputure Amaran M9 Lighting Up

Aputure Amaran M9 Lighting Up

Artikelnummer: AP-AL-M9
Voorraad:
Ean: 6947214408427

Ongelooflijk compact en licht van gewicht!De Amaran AL-M9 is een LED-invullicht in zakformaat. Het is ongelooflijk compact en licht van gewicht met 9 SMD lampen die krachtig zijn en in de palm van je hand passen. Het voorziet in een maximum van 900lux en is dus in staat is om als close-up fill-in licht dienst te doen. Zijn flexibiliteit maakt het geschikt voor een breed scala van toepassingen van loop-en-schiet video opnames tot macro product fotografie. De toepassingsmogelijkheden van dit accessoire zijn eindeloos.
 

Een Mini Design met Reusachtige Ambities
 
De Amaran AL-M9 heft  zijn verrassend klein en innovatief design op tot een niveau van veelzijdigheid nooit gezien bij andere LED-lichten. Het heeft een credit card formaat, en weegt slechts 140 gram. Het past heel comfortabel in je hand en je gooit het in je fototas, totdat je het nodig hebt. Met zijn glad rug oppervlak kunt u allerlei lijmen te gebruiken om de AL-M9 op of onder bijna elk oppervlak te monteren!
 
CTO en CTB
 
De AL-M9 biedt verrassend gels filters aan waarmee je de kleur of de kenmerken van het licht kan regelen zowel voor wolfraam (CTO 3400K) als voor CTB (8800K).
 
Invul-licht voor krappe plaatsen.
 
De grootte van de Amaran AL-M9 kan het verschil maken wanneer de opnamen gebeuren in een moeilijke, krappe opname-omgeving.
Je kan bvb klittenband gebruiken om de AL-M9 aan de zonneklep van de auto hechten of aan het plafond om zo een unieke en effectief verlichte scène in de auto creëren. Dit accessoire is zeer geschikt voor zowel binnen- als buitenopnamen.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

*
*
*

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen
Stuur naar een vriend

Gedetailleerde afbeeldingen

Betaal met

Navigatie